A kosár üres Kosár mutatása
Login With Facebook
Főoldal / Cégünkről
Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 40
Kényelmes Nappali

A nappali az otthonunk egyik legfontosabb tere. Cikkünkben haszon és kreatív ötleteket olvashat, hogy Ön is melegebbé, otthonosabbá tegye!

Tovább
Gyerekeink Világa

Ugye Ön is a legjobbat szeretné gyerekeinek? Lepje meg Őket egy új, lendületesen berendezett saját gyerekszobával!

Tovább
Hogyan Spóroljunk?

Cikkünk segít meghozni a nehéz döntéseket, hogy adott költségvetésből a legjobbat hozhassuk ki lakásunkból!

Tovább

Cégünkről

Köszönöm, hogy ránk kattintott! Kérem tekintse meg bemutatkozásunkat és ha felkeltettük érdeklődését, nézze meg termékeink kínálatát!

Herczeg Szilvia vagyok egyéni vállalkozóként  2000. márciusától üzemeltetem Szegeden az Ideál Bútor bolt nevű üzletet, 2008- ban  költöztünk a Szeged Napos út 1. szám alá. Az elmúlt évek során üzletünk és termék körünk is gyarapodott, ám a fő szempont továbbra is A MINŐSÉG és a HAZAI TERMÉKEK forgalmazása maradt.

Demo Picture

Felgyorsult életritmusunk miatt,vásárlói szokásaink megváltoztak, ehhez igazodva hoztuk létre ONLINE bútoráruházunkat, melyben kényelmesen otthonról válogathat a garantáltan magas színvonalú, széles termék kínálatunkból, megfizethető áron.

Fő profilunk : Magyar bútorok, konyhák ,szekrénysorok, kis bútorok,gardróbok,ágykeretek, EGYEDI IGÉNY SZERINTI  TERVEZÉSE GYÁRTÁSA, igény szerint helyszíni felméréssel, beszereléssel,kiszállítással együtt. Kárpitos garnitúrák  és kárpitos kis bútorok esetében ( fr.ágyak, heverők, kanapék) lehetőség van méretbeli változtatásokra, ( magasság, szélesség, rugózat) illetve ha kínálatunkban nem talál megfelelő szövetet akár hozott anyagból is elkészítjük bútorát.

Konyháink , szekrénysoraink, gardróbjaink stb. készülhetnek 18mm bútor lapból, Mdf  vákumfóliás ajtófronttal,keretléces kivitelben,furnérozott ( fahatású) és tömörfa  kivitelben. Minden Magyar vagy általunk gyártott terméket készre szerelten árusítunk.

Célunk : Olyan Magas Minőségben kiszolgálni az ÖN, ÖNÖK igényeit, hogy a vásárlás kockázat nélküli, kényelmes , kellemetlenségektől mentes legyen. Arra törekszünk,hogy a megrendelés pillanatától, a termék megérkezéséig a beszerzés kellemes legyen az Ön számára. Reméljük erre garancia az a 12 év tapasztalat amellyel a bútoriparban rendelkezünk, és a sok visszajáró ,elégedett vevő.

az ÖN ELÉGEDETTSÉGE számunkra a legnagyobb elismerés!

Tovább a kategóriában: Egyedi bútorok »