A kosár üres Kosár mutatása
Login With Facebook
Főoldal / Ötletek & Design / Egyedi bútorok
Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 40
Kényelmes Nappali

A nappali az otthonunk egyik legfontosabb tere. Cikkünkben haszon és kreatív ötleteket olvashat, hogy Ön is melegebbé, otthonosabbá tegye!

Tovább
Gyerekeink Világa

Ugye Ön is a legjobbat szeretné gyerekeinek? Lepje meg Őket egy új, lendületesen berendezett saját gyerekszobával!

Tovább
Hogyan Spóroljunk?

Cikkünk segít meghozni a nehéz döntéseket, hogy adott költségvetésből a legjobbat hozhassuk ki lakásunkból!

Tovább

Egyedi bútorok

Üzletünk a 2000-óta foglalkozik  egyedi bútorgyártással,termékeink kis létszámú asztalos üzemben, asztalos szakemberek által készülnek. Minden általunk gyártott termék, tiplizett, ragasztott, ez alól csak néhány ágykeret és tolóajtós gardrób kivétel. Gyártott termékeink igen széles palettán mozognak, az éjjeli szekrénytől az U alakú tömör fa konyháig mindent legyártunk pl.: konyhák, gardróbok, komódok, teljes szekrénysorok, polcok, ágykeretek, tv-állványok, íróasztalok, fürdőszoba bútorok stb.

Hogyan kérhet ajánlatot?

  1. Személyesen üzletünkben, ahol kollégánk segít a tervezésben, látvány rajzot készít, de akár saját rajzot is hozhat. A szolgáltatás díjtalan.
  2. E-mailban az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, ahol csatolt rajza és leírása alapján árajánlatot készítünk önnek. A szolgáltatás díjtalan
  3. Személyesen otthonában. A megbeszélt időpontban kollégánk otthonában felkeresi önt és  helyszíni felmérést készít, valamint tanácsaival segíti önt tervei megvalósításában. Ezután a pontos helyszín rajz alapján árajánlat készül az ön számára. A szolgáltatás Szeged területén 4000 Ft, az ország más területein megbeszélés szerint változik.

Lehetőség van  minden esetben Helyszíni beszerelést is kérni, ebben az esetben asztalos kollégánk, kollégáink, otthonában a megrendelt terméket, pontosan helyére szereli. A beszerelésre garanciát vállunk. A beszerelés költsége átlagosan a bútor vételárának 10-15 százaléka. Bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban állunk szíves rendelkezésére a 06 62 480-411 -es telefonszámon vagy e-mailban az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.